Kuntotarkastajan blogi

Kuntotarkastajan blogi

Tässä blogissa käyn läpi kuumimpia puheenaiheita, mitkä liittyvät kuntotarkastusalaan ja päivittäiseen työhöni kuntotarkastajana. Ajatuksenani on kirjoittaa asioista, jotka ihmisiä mietityttää, mutta myös omista havainnoistani kuntotarkastajana ja yrittäjänä Suomessa. Jos sinulle tulee aiheita mieleen, josta haluaisit kuulla lisää tai jokin sinua mietityttää alaan liittyen, ota yhteyttä, niin voin kirjoitella aiheesta lisää enemmän.

 • Asuntokaupan kuntotarkastaja ammattina

  Asuntokaupan kuntotarkastaja ammattina

  Asuntokaupan kuntotarkastajan ammatti on monipuolinen ja mielenkiintoinen rakennusalan asiantuntijan työtehtävä, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen.

  lue lisää


 • Kun rahaa ei ole remontteihin

  Kun rahaa ei ole remontteihin

  Näin itse lapsiperheellisenä omakotitalon asujana pystyn hyvinkin nopeasti samaistumaan moneen suomalaiseen perheeseen, jolla ei ole rahaa korjata kotiaan. Tämä on inhimillistä ja luonnollista, koska rakentaminen maksaa valitettavan paljon puhumattakaan remonttien teettämisestä. Tässä blogissa ajattelin käsitellä aihetta tarkemmin ja samalla antaa vinkkejä, joiden avulla et pysty tekemään aikanaan tuhoa omalle kodillesi, vaikka kalliita remontteja ja investointeja…

  lue lisää


Hae blogista

Arkisto

Kategoriat

Avainsanat

Koti raha remontti