Yrityksestä
Kuva Satu Lindgrenistä
Etusivu
Arvot
Image is not available

Luotettavuus, rehellisyys, puolueettomuus sekä laatu. Yritykseni tavoitteena on vähentää asuntokauppariitoja asiantuntevalla osaamisella ja aidolla kiinnostuksella rakennusalaa kohtaan.

Kodin omistajille ja ostajille

Kotitarkastukset Oy on yhden naisen yritys, joka on perustettu aidosta kiinnostuksestani rakentamista kohtaan ja auttamisenhalusta tekemään juuri sinun asuntokaupoistasi mahdollisimman turvalliset.

Olen Satu Lindgren ja olen ollut rakennusalan kanssa tekemisissä yli 15 vuotta ja kehittänyt tietotaitoani koko tämän ajan eikä loppua näy. Rakennusalalla ei ole koskaan valmis. Minulla on aito loputon tiedonjano rakentamista kohtaan.

Minulla on rakennusinsinöörin tutkinto (AMK), talonrakentajan perus- ja ammattitutkinto, asuntokaupan kuntotarkastajan pätevyys AKK (FISE) sekä energiatodistuksen laatijan pätevyys (FISE). Työurani aikana olen ollut niin rakennussiivoojan, apumiehen, kirvesmiehen, työmaainsinöörin, työnjohtajan, kuntotarkastajan ja rakennusalan asiantuntijan saappaista erilaisissa kohteissa ympäri Etelä-Suomea. Tähän ikään on siis tullut nähtyä ja koettua paljon ja matka jatkuu edelleen.

Vastuullisuus on osa minua yhdessä korkean työmoraalini ja tunnollisuuteni kanssa ja kulkee mukanani jokaiseen työtehtävään ja asiakaskontaktiin päivittäin, nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteeni on tehdä kaikki tarkastukset niin hyvin kuin mahdollista, luotettavasti ja tarkasti ja ns. kääntää kaikki kivet mitä on käännettävissä. En ole valmis tinkimään omista arvoistani ja korkeasta työmoraalista enkä taivu suostutteluun, vaan pyrin olemaan joka tilanteessa täysin puolueeton tarkastaja, johon voi luottaa.

Yritän avata rakennusalan termejä arkikielelle, niin että jokainen kaupan osapuoli ymmärtäisi mistä asiasta puhutaan ja mitä asioille tulisi tehdä asuntokauppa hetkellä tai sen jälkeen. Koska miksi et huolehtisi elämäsi ehkä kalleimmasta investoinnistasi?

Haluan tehdä merkityksellistä työtä ja olla osana kuntotarkastusalan puhdistusprojektia, koska ala jakaa usein mielipiteitä valvonnan puuttumisen vuoksi. Haluan olla se yrittäjä, joka pystyy osoittamaan toiminnallaan olemaan luottamuksen arvoinen ja on yhtenä edelläkävijänä laadukkaan kuntotarkastuksen tekemisessä. Uskon vakaasti, että tarkastuksilla on merkitystä kauppojen turvallisempaan toteutumiseen ja näin pystyn olemaan osana asuntokauppariitojen pienentymistä.

Perustaja,
Satu Lindgren