Kosteuskartoitukset
Tietoa kosteuskartoituksista
Palvelut
Kosteuskartoitukset
Image is not available

Kosteuskartoituksella tarkoitetaan tarkastettavan tilan tarkastamista pintakosteudentunnistinta apuna käyttäen.

Kosteuskartoitus

Kosteuskartoituksella käytetään pintakosteudentunnistinta tarkastettavan tilan tarkastamiseen. Kosteuskartoitus tehdään yleensä vesipisteellisiin tiloihin kuten pesuhuone- saunaan, wc-tilaan, kodinhoitohuoneeseen tai keittiöön, mutta myös tarvittaessa muihin tiloihin. Kosteuskartoitus tilataan usein asuntokaupan yhteydessä esim. kerrostalohuoneistoon. Kosteuskartoituksen voi tehdä myös rivitalohuoneistoon, omakotitaloon tai erillistaloon.

Kosteuskartoituskäynti dokumentoidaan aina ja tilaaja saa tästä raportin sähköpostitse. Huom! Mikäli tilaat asuntokaupan kuntotarkastuksen asuntokaupan yhteydessä, sisältyy kosteuskartoitus tarkastuksen sisältöön.

Kosteuskartoituksen hinta

Kosteuskartoituksen hinta koko toiminta-alueella on 350 €. Tarkastus sisältää 1-3 vesipisteellistä tilaa. Hintaan tulee lisäksi matkakustannukset 35 € (sis. maks. 200 km) + 0,9 €/lisäkilometrit. Mikäli vesipisteellisiä tiloja on enemmän kuin 3 kpl, on seuraavan tilan lisäkustannus + 50 €. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. (Matkakustannukset kohde-toimisto-kohde, toimisto sijaitsee osoitteessa Syrjänpääntie 146, 16450 Orimattila).

Varaa aika kosteuskartoitukseen tästä

Usein kysyttyä: Kosteuskartoitukset

Miten kosteuskartoitus tehdään?

Kosteuskartoitus vai kosteusmittaus?

Miksi tehdä kosteuskartoitus?

Mikä on pintakosteudenilmaisin?

Kuka tilaa kosteuskartoituksen asuntokauppatilanteessa?