Asuntokaupan kuntotarkastus Espoo
Asuntokaupan kuntotarkastus Espoossa
Palvelut
Asuntokaupan kuntotarkastus Espoo
Image is not available

Kotitarkastukset Oy on suorittanut asuntokaupan kuntotarkastuksia Espoon alueella liiketoimintamme
alusta asti.

Asuntokaupan kuntotarkastus Espoo

Kotitarkastukset Oy on suorittanut asuntokaupan kuntotarkastuksia Espoon alueella liiketoimintamme alusta asti. Espoo on laajentunut viimeisten vuosikymmenten aikana merkittäväksi ja lisännyt muuttoliikennettään koko tämän ajan. Koska Espoo sijaitsee ns. Helsingin metropolialueella, mutta kuitenkin luonto on lähellä, on kaupunki mm. lapsiperheiden suosiossa. Kaupungin järvet ja mm. Nuuksion kansallispuisto sekä yliopisto ovatkin olleen kaupungin vetonauloja jo vuosia.

Tämän vuoksi kuntotarkastajan työtehtäväni painottuvatkin juuri siksi usein Espoon alueelle. Asuntokaupan kuntotarkastukset ovat lisääntyneet viime vuosina huomattavaa tahtia niin pankkien painostuksesta, mutta ennen kaikkea kaupan osapuolien tietoisuuden lisääntymisen vuoksi ja tämä on mielestäni mahtava asia. On tärkeää ymmärtää kuinka tärkeä osa asuntokauppaa kyseinen toimenpide on.

Kuntotarkastajana pidän Espoon merimaisemista ja arkkitehtuurista, joka poikkeaa naapurikuntiin nähden usein paljonkin. Olen tarkastanut alueella paljon arvoasuntoja, usein melko uusiakin, joten myös kokemusta näistä löytyy. Arvoasunnoissa on usein käytetty normaalista poikkeavaa talotekniikkaa tai materiaaleja ylipäätänsä, joka luo mukavat haasteensa kuntotarkastajan työhön normaalitarkastuksiin verrattuna.

Olen kerännyt sivuilleni kuntotarkastukseen liittyen useimpia kysymyksiä vastauksineen, joita asiakkaani usein minulta kysyvät. Käy lukemassa lisää asiasta täältä.

VARAA AIKA ASUNTOKAUPAN KUNTOTARKASTUKSEEN