Varaus- ja sopimusehdot

Varaus- ja sopimusehdot

Kotitarkastukset Oy tallentaa seuraavat varaustiedot sinun ajanvarauksesi yhteydessä, niiltä osin mitä varauksessa on täytetty.

Asiakastiedot:

  • Tilaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Myyjän nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero
  • Ostajan nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero
  • Välittäjän nimi ja yrityksen nimi
  • Tarkastettavan kohteen osoite, rakennusvuosi, tyyppi (omakotitalo, paritalo, erillistalo As Oy:ssä, rivitalo, kerrostalo), onko rakennusta laajennettu ja onko kohteessa ryömintätilaa.
  • Lisäksi tallennetaan tietoja lisätietoja kohdasta.

Kotitarkastukset Oy käsittelee antamiasi tietoja täyttääkseen sopimuksen palvelusta, jonka olet varannut Kotitarkastukset Oy:ltä. Yritys ei voi mahdollistaa varauksen tekemistä, laskuttaa palvelua taikka pitää sinuun yhteyttä ilman henkilötietojen käsittelyä. Mikäli tilaus liittyy asuntokaupan kuntotarkastuksiin, yritys on velvoitettu säilyttämään tarkastusta koskevia tietoja 10 vuotta perustuen säädöksiin.

Muualla kuin tilaajan tiloissa tehdyssä toimeksiannossa sovelletaan Kuluttajansuojalain mukaista etämyynnin peruuttamisoikeutta, jonka mukaan tilaajalla (kuluttajalla) on oikeus peruuttaa tilaussopimus ilmoittamalla siitä toimeksisaajalle viimeistään 14 vrk kuluttua sopimuksen tekemisestä. Peruutuksen voi tehdä tilausvahvistuksessa olevan linkin kautta tai lähettämällä viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@kotitarkastukset.fi

Mikäli tarkastustoimeksianto peruutetaan alle kaksi (2) työpäivää sovitusta toimeksiantopäivämäärästä, on Kotitarkastukset Oy:llä oikeus laskuttaa aiheutuneista kuluista ja työstä 30 % toimeksiannon hinnasta.

Mikäli peruutus tapahtuu vasta kohteessa, laskutetaan 50 % hinnasta. Mikäli palvelu on suoritettu kokonaisuudessaan, ei palvelua voida peruuttaa. (Kuluttajansuojalaki 6 luku 14-16§, 8 luku, 26§ ja 30§).

Katso myös tietosuojaseloste.